Boer Ronald en vriendin nemen grote stap: ‘Het was niet te doen’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Boer Ronald, een van de deelnemers van het afgelopen seizoen van Boer zoekt Vrouw, is nog steeds tot over zijn oren verliefd op ‘zijn’ Eveline. Zo verliefd, dat ze na 1 jaar verkering een grote stap zetten.

Van Randstand naar dorpje

Veel brieven kreeg Ronald niet, namelijk ‘maar’ 28. Hij bewijst dat het niet om de kwantiteit gaat, maar om de kwaliteit want in tegenstelling tot veel van de populairdere boeren is het hem wel gelukt een prachtige vrouw te vinden met wie hij nog altijd gelukkig is. Sinds februari hebben de twee besloten niet meer heen en weer te reizen van een dorp in het Oosten van het land en de randstad, want Eveline woont sinds februari bij de koeienboer!

,,Vrienden, familie en mensen in het dorp praten soms dialect. Daar kan ik echt niets van maken”, vertelt Eveline aan het AD. Wennen aan haar nieuwe omgeving moet ze nog wel even. ,,En iedereen groet elkaar hier, ook als je elkaar niet kent. Dat was ik niet gewend en soms hoor ik het niet eens.”

Meningen

Ronalds zoektocht naar de liefde was niet op televisie te zien, maar in een webserie omdat hij niet genoeg brieven kreeg. Heel rouwig was hij daar niet om. ,,Daar ben ik eigenlijk wel heel blij mee. Ik wil niet zo in de spotlights staan. Op tv kijken mensen mee en heeft iedereen een mening.” Daar heeft de veehouder geen ongelijk in, want de meningen over boer Geert, boerin Annemiek en boer Bastiaan waren niet om over naar huis te schrijven.

Tags

BOER GEERTBOER GEERT JANBOER JANBOER RONALDBOER ZOEKT VROUWBOERIN ANNEMIEKEVELINELIEFDEVERLIEFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck