Boer zoekt vrouw al vijftien jaar kijkcijferhit

Door: DitjesDatjes
23-02-2020

Komt Boer zoekt vrouw nog in de buurt van de kijkcijferrecords van eerdere jaren? Dat is de grote vraag voor de start van het nieuwe seizoen zondagavond. De komende weken zal blijken of Yvon Jaspers en haar boeren meer kijkers trekken dan vorig jaar, toen de cijfers achterbleven.

Boer zoekt vrouw bestaat al ruim vijftien jaar en is een van de best bekeken programma’s van de Nederlandse televisie. Een gemiddelde aflevering trekt bijna 4 miljoen kijkers. Hier zitten ook de mensen bij die later een aflevering hebben teruggekeken via internet. Tijdens het vorige seizoen in 2018 werd dit kijkcijfer slechts enkele keren gehaald. De reünie trok de meeste kijkers. Toen kwamen de boeren nog een keer bij elkaar om terug te blikken en bleek dat een deel van hen de liefde nog niet had gevonden.

Het lukt de programmamakers maar niet om hun eigen record uit 2011 te overtreffen. De acht best bekeken afleveringen aller tijden komen allemaal uit dit seizoen. Ruim 5 miljoen mensen zagen hoe boer Richard tijdens de logeerweek aan Heidi en Susan toegaf dat hij buiten de opnames om al had afgesproken met Annemieke.

Het nieuwe seizoen van Boer zoekt vrouw begint zondagavond om 20.30 uur op NPO 1. SKO meet kijkcijfers door te volgen waar een een representatieve groep van ongeveer 2800 personen naar kijkt.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen