Boer zoekt Vrouw-boerin Michelle gaat trouwen met haar Maarten

bzv stel
Door: Eva Steins
10-09-2020

Fantastisch nieuws voor champignonkweekster Michelle. De boerin, bekend van Boer Zoekt Vrouw is ten huwelijk gevraagd! Vorige week ging haar vriend Maarten door zijn knieën voor Michelle, waarop zij volmondig ‘ja’ zei.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dolgelukkig

Het boerenstel maakt de verloving bekend via Instagram. Het officiële Instagram account van Boer zoekt Vrouw post een foto van het gelukkige stel en schrijft erbij: ,,Ze zei JA! Boerin Michelle en haar Maarten gaan trouwen.”. Op de foto is te zien hoe Maarten en Michelle dolgelukkig naast elkaar poseren.

Samenwonen

Boerin Michelle startte haar zoektocht naar de liefde in het vorige seizoen van Boer zoekt Vrouw. Maarten zette haar hart in vuur en vlam. Sindsdien zijn de twee stapelgek op elkaar. Na de opnames zijn zij samen gaan wonen in Michelle’s huis op het Brabantse platteland.

LEES OOK:

Yvon Jaspers maakt zich zorgen om toekomst Boer zoekt Vrouw

Michelle vertelt

Op de website van Boer zoekt Vrouw vertelt boerin Michelle over het aanzoek. Zij dacht in eerste instantie dat Maarten een grapje maakte toen hij op zijn knieën ging. ,,Ik zit al best een tijd te dollen dat ik graag wil trouwen en vroeg weleens aan Maarten of hij al een ring had gekocht. Hij zei dan grappend dat elke keer dat ik er over begon, er een maand bij kwam voordat hij het echt zou vragen. Dus toen het vorige week tijdens onze vakantie dan echt gebeurde, zag ik het niet aankomen en dacht ik dat het een geintje was. Hij heeft het heel goed stil kunnen houden voor me. Dat vind ik heel knap gedaan en natuurlijk super leuk!”

Het huwelijk

Michelle laat weten niet te kunnen wachten tot het huwelijk. Wanneer dit plaatsvindt, is nog onduidelijk: ,,k wil het liefst in het voorjaar trouwen, maar niet als het op anderhalve meter moet, dat zie ik niet zo zitten. Dus we wachten nog even met alles echt vast te leggen. ”

Meer DenD