‘Boerin Annemiek stuurde leukste man naar huis’

BZV Annemiek
Door: DitjesenDatjes
30-03-2020

Bijna 3.5 miljoen Nederlanders zagen gisteravond dat boerin Annemiek Steven wegstuurde van de boerderij. Kijkers konden de keuze van de boerin niet geloven, want volgens hen was Steven de allerleukste man van de drie. Zij denken dat de man nu veel vrouwelijke aandacht kan verwachten.

Ongemakkelijk gesprek?

De man vertelde zijn aangrijpende persoonlijke verhaal aan Annemiek. Steven heeft kanker gehad, staat nog onder controle en merkt dat hij sneller fysiek vermoeid is dan leeftijdsgenoten. Annemiek, die al alle afleveringen niet veel empathisch vermogen toont, bleef ook deze keer stil. Enkele uren later stuurde ze Steven naar huis.

Nog steeds geen verliefdheid

Twitteraars gaan los op Annemiek en kunnen haar keuze niet begrijpen. Sommigen hopen zelfs dat de andere twee mannen zelf vrijwillig de boerderij verlaten, want zij denken dat Annemiek geen leuke vriendin zal zijn. Gelukkig zij er ook kijkers die te doen hebben met de jonge boerin. Zij zien een onzekere jonge vrouw die opzoek is naar de liefde, maar nog geen idee heeft wat voor man ze zoekt. Ze vertelde aan Yvon Jaspers dat ze nog steeds geen verliefdheid voelt voor haar mannen, maar wie weet komt het nog. Met Erik heeft ze in ieder geval erg veel gemeen…

 

 

Meer DenD