Bon Bini Holland 3 door 2 miljoen mensen bekeken in bioscoop

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

De film Bon Bini Holland 3 is tot nu toe door 2 miljoen mensen bekeken in verschillende landen. De film, met Jandino Asporaat in de hoofdrol, is te zien in bioscopen in Nederland, België, Suriname, Aruba, Bonaire en Curaçao. “Wij hebben een fanbase opgebouwd die de Bon Bini-franchise al jaren op een ongekende manier steunt”, laat Asporaat aan het ANP weten, “en daar ben ik zeer dankbaar voor”.

Asporaat keert in het derde deel terug als charmante zwendelaar Robertico. Hij wordt aangezien voor de baas van snackketen F.C. Kip en reist naar Amerika, waar een grote ondernemer het bedrijf wil opkopen. Naast Asporaat zijn onder anderen Najib Amhali, Tygo Gernandt, Tineke Schouten en Rico Verhoeven in de film te zien.

“Jaren geleden werd er door een casting agent tegen mij gezegd: Jandino, je hebt niet het gezicht om de hoofdrol te spelen in een grote romantische comedy”, vertelt de komiek en acteur. “Nu, 2 miljoen verkochte kaartjes verder voor de Bon Bini-films, heeft het grote publiek laten weten daar toch anders over te denken.”

Bon Bini Holland 3, geregisseerd door Pieter van Rijn, trok binnen vier weken 250.000 bioscoopbezoekers in Nederland. Ook de andere Bon Bini-films, namelijk Bon Bini Holland, Bon Bini Holland 2 en Bon Bini: Judeska in Da House, deden het goed. Alle drie de films behoorden tot de best bezochte bioscooptitels van de afgelopen jaren. Daarnaast werden de laatste drie films bekroond met een Gouden Kalf in de categorie Beste Film.

 

BuzzE

 

 

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie