Bonnie St. Claire over haar plotselinge scheiding

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Geheel onverwachts bracht Bonnie St. Claire onlangs het bericht naar buiten dat zij en haar man Anne Jan Jongbloed na een huwelijk van achttien jaar uit klaar zijn. Waar ging het mis? Tijdschrift Party vroeg het haar.

“Ik kan me goed voorstellen dat iedereen even schrikt. En dat men denkt: wat een rampspoed bij Bonnie. Maar zo is het niet. Anne Jan en ik hebben er heel goed over kunnen praten. Uiteindelijk hebben we samen de knoop doorgehakt”, vertelt ze.

Er is geen verdriet bij de twee. “We blijven elkaar zien. We wonen apart van elkaar, maar we zien elkaar nog steeds veel. Wat ons betreft is er dus niets ernstigs aan de hand.”

Obstakel

Eén van de obstakels was de baan van Anne Jan. Hij werkt in de uitvaartzorg en in een taxi bedrijf. “Soms komt hij ’s nachts of ’s ochtends laat thuis, op een moment dat ik moet uitslapen. Als ik daarna opstond, moest hij het grootste deel van de dag nog slapen en moest het dus rustig zijn in huis”, legt ze uit.

Over de reden van de scheiding zegt de zangeres het volgende: “Irritaties kunnen oplopen, dat weet iedereen. En die zijn killing voor de sfeer. Helemaal omdat we het niet konden oplossen. Zoals de situatie nu is, blijft zijn werk gewoon zijn werk. En ik kan ook doen wat ik graag doe: af en toe optreden, slapen zolang ik wil en overdag gewoon mijn gang gaan. De beste oplossing voor ons beide was om uit elkaar te gaan.”

‘Zingen is mijn grootste liefde’

De ex-geliefdes zijn niet van plan elkaar nooit meer te zien. “Hij woont nu in Bergen, we gaan hartstikke leuk met elkaar om. Als ik niet hoef te werken, kan ik gewoon naar hem toe gaan. Hij heeft een ruim appartement, waar ik apart kan slapen. Ook kan ik mijn hondje gewoon meenemen. We gaan weleens gezellig samen eten of naar het strand. En als ik thuis ben in Aalsmeer kan ik me volledig concentreren op mijn werk. Het werkt voor mij veel beter als ik in alle rust, en zonder gestrest van een man om me heen, kan toeleven naar een optreden. Zingen is mijn grootste liefde, daar mag gewoon niks tussenkomen”, aldus de zangeres.

Tags

BONNIE ST. CLAIRE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck