Boze bejaarden in Rijdende Rechter hit op Twitter

Door: DitjesenDatjes
05-09-2018

Het boze echtpaar Verweij was gisteravond te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van De Rijdende Rechter. Ze waren woest, want tijdens een storm is een boom in het bungalowpark waar hun huisje staat omgevallen en op hun dak beland. De Vereniging van Eigenaren weigert de kosten te betalen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Storm

Het echtpaar moet 250 euro eigen risico betalen, en proberen dat te verhalen op de Vereniging van Eigenaren. De woordvoerder van de VvE meldt dat de ‘oudjes’ hen niet aansprakelijk heeft gesteld, en nooit officieel hebben bericht. Daarom wil de VvE niet betalen.

Volgens meneer heeft hij al meerdere malen aangegeven dat de bomen verwijderd moeten worden, omdat er vroeg of laat een boom op hun woning zou vallen. De bomen zijn vervolgens onderzocht, en er was géén reden om de bomen te verwijderen.
Meester Reid besloot dat de VvE niet de 250 euro eigen risico hoeft te betalen, en gaf de volgende reden: ,,Als een boom van een ander op uw dak valt, is dat meestal gewoon pech. Op de dag dat de boom op uw woning viel, vielen er nog 110 andere bomen om in het park. De weersomstandigheden waren uitzonderlijk. De schade komt dan ook voor uw eigen rekening.”

Twitteraars hebben genoten van de eerste aflevering, en van het echtpaar Verweij. Want volgens velen waren de bejaarden wel erg ‘zuur’.

https://twitter.com/wijdde/status/1037090829985370112

 

 

Meer DenD