Boze Paul de Leeuw haalt uit naar politica Mirjam Bikker met blote billen: ‘kus mijn kont’

Paul laat achterste zien aan Mirjam Bikker
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Paul de Leeuw plaatst vanochtend een – op z’n zachtst gezegd – opvallende foto Instagram. Hij plaatst namelijk een foto van een voorovergebogen, naakte man, waarvan zijn blote billen vanachter prominent in beeld worden gebracht. Paul wil hiermee een politiek statement maken: ‘Christenunie, kus mijn kont.’

Paul de Leeuw haalt met deze bijzondere post uit naar politica Mirjam Bikker van de Christenunie. Onder de foto licht hij toe waarom: “Christenunie Mevrouw Mirjam Bikker is tegen de wet voor draagmoederschap. GODIsLIEFDe! En Maria was de eerste draagmoeder voor de zoon Van God… Daar had Jozef en zij uiteindeljk ook niks over te zeggen…”

Draagmoederschap

De televisiepersoonlijkheid doelt met zijn Instagrampost op het feit dat de ChristenUnie de nieuwe wet voor draagmoederschap in Nederland wil tegenhouden. Nederland zou als een van de eerste landen in Europa met een wet komen voor draagmoederschap, mits de Tweede en Eerste Kamer akkoord gaan. De ChristenUnie heeft grote bezwaren en wil het onderwerp controversieel laten verklaren. De behandeling van de wet is dan voor een volgend kabinet.

Hoewel de foto van de naakte man nu weer gewoon te zien is op het Instagram account van Paul, lijkt de post even verwijderd te zijn door het platform. Hij plaatst een paar uur later namelijk een foto van Mirjam Bikker met precies dezelfde tekst. “Helaas de ‘kusmijnkont’post is verwijderd dus dan maar zo”, laat hij weten.

Tags

PAUL DE LEEUW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck