Brace en ex in angst voor zoontje

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Brace en zijn ex-vriendin Isabella vrezen voor de veiligheid van hun zoontje. De buurvrouw van het ex-stel ’terroriseert’ het koppel.

Psychotisch

De buurvrouw zou psychotisch zijn. Ze had vorige week de auto van het stel in brand gestoken en ook waren er ramen ingegooid. Twee dagen na dit incident kwam de buurvrouw aan de deur. Er is ondertussen aangifte gedaan, maar Brace en Isabella blijven angstig. Ze maken zich vooral zorgen om hun zoontje Miguel, die veel heeft meegekregen van de situatie.

Brace, die tegenwoordig in Amsterdam woont, heeft voorgesteld dat Isabella en hun zoontje even bij hem komen wonen. Maar Isabella zit het niet zitten op haar woonplaats Huizen te verlaten: “Dan kan ik wel een week of twee in Amsterdam kan zitten, maar dan kan ons zoontje niet naar school. En wanneer is het dan wel een goed moment om naar huis te gaan?”

Escaleert

Er is een onderzoek bezig naar het incident. De politie meldt aan Shownieuws dat er geprobeerd is om te bemiddelen tussen de verschillende partijen, maar dat dit niet meer gaat lukken. De politie is er nu op gericht om samen met de woningbouw ervoor te zorgen dat het niet verder escaleert.

Brace en Isabella zijn sinds eind 2017 uit elkaar. De twee waren verloofd en zouden in 2018 trouwen, maar het ging niet meer. “Tussen ons is het op, is het klaar”, schreef Brace in een Instagrampost.

Tags

BRACEBUURVROUWHUIZENISABELLAZOONTJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck