Te brak: Lil’ Kleine ontbreekt op zijn eigen ‘onthulling’

Door: Ditjes en Datjes
05-09-2017

Hij moest de verrassing van het seizoen zijn. Dat was Lil’ Kleine ook, maar niet in positieve zin. Uitgerekend op de dag dat RTL5 met veel bombarie de laatste kandidaat voor Expeditie Robinson bekend maakte, kwam de persoon in kwestie niet opdagen. Zijn reden? Hij was te brak.

Lieve gozer?

Het lijkt een grap maar niets minder is waar. De rapper had het de avond ervoor erg laat gemaakt. De overige 18 kandidaten waren allemaal netjes voor het tromgeroffel op komen dagen. Maar de kleine man om wie alles die middag zou draaien stelde iedereen zwaar teleur. Presentator Dennis Weening was not amused. “Het is gewoon heel jammer. Hij was de laatste kandidaat die we bekend zouden maken en dan is hij er niet bij. Het is echt een lieve gozer, dat weet ik, maar ik vind dit wel gewoon jammer.” Hij is overigens niet boos op de rapper die nul respect toont. “Ik ben niet boos, maar ik ben teleurgesteld,” aldus Weening.

Onprofessioneel

Co-presentatrice Nicolette Kluijver probeerde er maar het beste van te maken. “Hij heeft het vannacht heel erg laat gemaakt. Heel erg laat en dus kon hij helaas niet komen“. Gênant natuurlijk, als je zo’n onthulling voorbij laat gaan omdat je een stuk in de kraag wilde zuipen.

In plaats van de echte Lil’ Kleine hadden de makers nu een levensgroot bord van de rapper laten maken. Op die manier konden ze hem alsnog presenteren als de negentiende en laatste kandidaat van Robinson 2017.

 

Meer DenD