Bram en Esra van B&B Vol Liefde geven update na week samen in Zweden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Esra vertrok voor de liefde naar de boerderij in Zweden van Bram. De twee deden allebei mee aan het programma B&B Vol Liefde. Inmiddels hebben ze hun eerste week samen erop zitten. In een nieuwe vlog op YouTube vertelt het verliefde stel hoe de eerste dagen bevallen zijn.

Afgelopen week kondigden de tortelduifjes via Instagram aan dat Esra voor onbepaalde tijd bij Bram op zijn boerderij in Zweden is ingetrokken. De komende maanden gaan ze kijken hoe het gaat en hoe ze zich kunnen nestelen in de rust van Zweden.

Roze wolk

In de vlog ‘De eerste week van Esra op de boerderij’, vertelt Bram heel veel zin te hebben om Esra weer te zien. Maar ondanks de roze wolk waar het stel op zit, gaat het werk in de B&B gewoon door. In de vlog filmt Bram wat de twee samen doen; voor de dieren zorgen, eten verbouwen, koken, en ga zo maar door. De minimalistische levensstijl van Bram lijkt Esra wel in de smaak te vallen.

Ondanks de positieve uitkomst voor het stel, kwam Esra in eerste instantie de liefde helemaal niet voor Bram, maar voor Joy in Spanje. Toch valt ze na de reünie-aflevering als een blok voor Bram. Ze hebben contact gehouden en dat is uitgegroeid tot iets heel moois.

Tags

BRAM EN ESRA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck