BREAKING: Harry en Meghan betrokken bij ‘bijna catastrofale’ achtervolging

Harry en Meghan ontsnappen aan de dood
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Harry, Meghan Markle en haar moeder Doria Ragland zijn betrokken bij een achtervolging die bijna catastrofaal afliep. Het drietal werd in New York achtervolgd door paparazzi, wat resulteerde in meerdere bijna-botsingen. Dat maakt de woordvoerder van Harry zojuist bekend.

Het had niet veel gescheeld of een tragische gebeurtenis had zich herhaald. Nadat prinses Diana meer dan 25 jaar geleden om het leven kwam omdat ze in Parijs achtervolgd werd door paparazzi, heeft Harry hetzelfde meegemaakt.

Meerdere bijna-botsingen

Het incident vond plaats nadat Harry en Meghan, die op reis waren met Meghan’s moeder, dinsdag een prijsuitreiking in New York hadden bijgewoond. ,,Deze meedogenloze achtervolging, die meer dan twee uur duurde, resulteerde in meerdere bijna-botsingen waarbij andere weggebruikers, waaronder voetgangers en twee politieagenten, betrokken waren”, aldus de woordvoerder van Harry.

Het drietal verliet het evenement rond 22.00 uur en werd direct achtervolgd door ongeveer twaalf paparazzi. Een bron beweert aan Page Six dat een cameraman tijdens de ‘bijna fatale’ achtervolging een auto raakte, terwijl een andere bijna een agent overreed. ,,De beveiliging deed hun best om de fotografen kwijt te raken”, vertelt de bron. De beveiliging zou ook opnames hebben gemaakt als bewijs.

‘Het was afschuwelijk’

Volgens de bron zijn Harry en Meghan ‘extreem overstuur en geschokt’ en is de 66-jarige Doria ‘doodsbang’ geweest. ,,Iedereen is op zijn zachtst gezegd nog steeds van streek. Het was afschuwelijk.”

Het is onduidelijk wanneer Harry en Meghan terugkeren naar hun huis in Californië, waar ze wonen met hun 4-jarige zoon Archie en 1-jarige dochter Lilibet.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck