Bridget geeft toe: ‘André en ik spraken over kinderen’

Bridget Maasland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Bridget Maasland zou zijn gezien bij een verloskundigenpraktijk in Amsterdam en al snel gingen er geruchten rond dat de blondine zwanger was van André. Nu de relatie voorbij is vertelt Bridget over haar kinderwens.

‘Niet meer de jongste’

Bridget vertelt aan Vrouw dat ze de berichten over de eventuele zwangerschap niet leuk vond. Toch geeft de 45-jarige eerlijk toe dat een baby welkom zou zijn en ze er dus voor open stond. ,,We hadden het er ook al wel over gehad. Ik ben ook niet meer de allerjongste”, zegt Bridget. Zij en André lieten er dus geen gras over groeien en dachten jaren vooruit. ,,Mijn leeftijd was wel een reden om er met elkaar over te praten. Aan de andere kant: we waren nog maar een paar maanden samen, dus we waren er nog niet concreet mee bezig.”

Ingevroren embryo’s

Inmiddels is André weer terug bij Monique en proberen zij samen met hun zoontje weer een gelukkig gezin te vormen. Ook Monique heeft meerdere malen verteld nog een wens te hebben voor een tweede kind. Voor haar is zwanger worden niet makkelijk, want ze heeft geen eileiders meer. Zij en André hebben meerdere embryo’s laten invriezen die, mochten ze daar klaar voor zijn, bij Monique in de baarmoeder geplaatst kunnen worden. Zo kan kleine André misschien toch nog een broertje of zusje krijgen.

Tags

ANDRÉ HAZESBRIDGET MAASLANDKINDERENKINDERWENSLEEFTIJDMONIQUE WESTENBERGZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck