‘Bridget kreeg dure verlovingsring uit Londen’

Door: Rebecca Looijen
04-03-2020

Het liefdesleven van André Hazes heeft het afgelopen jaar in een stroomversnelling gestaan. In een paar maanden tijd ging hij van Monique naar Bridget en weer terug. Het aanhankelijke gedrag van Bridget zou het probleem zijn geweest. Maar het lijkt erop dat de twee allebei heel serieus waren.

Bridget zou tijdens de relatie juist volledig mee zijn gegaan in zíjn snelle levenstempo, omdat ze zo gelukkig was. Vrienden van haar vertellen nu in Story: ,,Hun relatie ging als een raket, het duizelde af en toe weleens. Maar ze hadden zoveel plezier dat ze zich overal doorheen lachten. En eerlijk is eerlijk: ze konden niet van elkaar afblijven.’’

Verlovingsring uit Londen

Bridgets vriendenkring doet nu een boekje open tegen Story. André zou bijvoorbeeld veel werk hebben gemaakt van Bridgets verlovingsring. Hij zou er speciaal voor naar Londen zijn gevlogen, om bij het peperdure Tiffany & Co een ring uit te kiezen. Natuurlijk koos hij bewust niet voor hun filiaal in Amsterdam, want daar zou hij meteen herkend zijn.

Vrienden beweren daarnaast dat de trouwdatum zelfs al vast stond. Naast de trouwerij zouden er ook plannen zijn voor een liefdesbaby. Bridget werd gespot in een verloskundigenpraktijk en sprak later met Story over haar babywens. Een tweede kind was met André al besproken: ze stond er zeker open voor.

Vrienden maken zich zorgen

Toen de relatie in sneltreinvaart op gang was, kwam ineens de breuk. Een pijnlijk moment voor Bridget. Inmiddels lijkt ze daar van af te willen stappen. Want waar ze eerst nog vertelde dat ze er heel verdrietig over is, liet ze afgelopen weekend weten dat ze het liever nooit had meegemaakt. Vrienden maken zich zorgen om haar.

,,André is niet bepaald chic met Bridget omgesprongen. Met Monique trouwens ook niet, maar dat terzijde. Eerst schreeuwt hij van de daken dat hij verschrikkelijk verliefd is op Bridget. Daarbij bezorgt hij Monique de blamage van haar leven, omdat zij dat min of meer via een appje van hem te horen kreeg. Op dat moment was André al met zijn hele hebben en houwen bij Bridget ingetrokken’’, vertellen zij in Story.

Meer DenD