Bridget Maasland ijs- en ijskoud

Bridget Maasland
Door: Ditjes en Datjes
29-09-2020

Om in topconditie te blijven en weerstand op te bouwen, zit Bridget Maasland regelmatig in een vriescabine. Vorige week zou ze zichzelf zelfs elke dag aan een sessie van 3 minuten in -110 graden hebben onderworpen. ,,De afgelopen week elke dag naar Freezlab geweest”, las Mediacourant op haar socials. ,,Ik plak er nog een week aan vast.”

Ijskonijn

Het is volgens de RTL-presentatrice weldadig om elke dag in de diepvries te zitten, wat ze dan ook al jarenlang doet. ,,Extra energie, meer focus, weerstand opgebouwd, intenser geslapen, sneller hersteld van het sporten en extra collageen aangemaakt.”

Op internet wordt het ice ice baby-bericht met hilariteit ontvangen. Het imago van Bridget is doorgaans dat ze koel zou zijn, een ijskoningin of -konijn. Een beeld dat haar manager Xenia Kasper op Mediacourant al wat trachtte bij te sturen:

,,Bridget heeft de naam onderkoeld te zijn, maar zo heb ik haar absoluut niet meegemaakt. Ze is snel en ad rem, lief, zorgzaam, emotioneel en sensibel. Hoe dat beeld is ontstaan weet ik niet en het bestond al voordat ik in 2008 haar manager werd.”

LEES OOK:

André Hazes: ‘Hoop dat ik Bridget’s hart niet heb gebroken’

Fridget

Ondanks de inspanningen van Xenia om de beeldvorming over Bridget te veranderen, lijkt het onveranderlijk. De grappen zijn niet van de lucht, waarbij ook haar bijnaam Fridget Maasland wordt genoemd.

,,Je kunt ook weinig aan dat imago doen als de media je bij elke gelegenheid zo benoemen”, aldus Xenia. ,,Journalisten noemen mij bijvoorbeeld Duitse herder, daar kom ik ook niet meer vanaf. In interviews heeft Bridget het beeld proberen bij te stellen, maar het blijft toch plakken en valt niet helemaal weg te poetsen.”

Meer DenD