André Hazes: ‘Hoop dat ik Bridget’s hart niet heb gebroken’

Bridget Maasland
Door: Eva Steins
23-09-2020

André Hazes doet een boekje open over zijn korte maar onstuimige relatie met Bridget Maasland. Hij verliet zijn vriendin Monique voor de presentatrice, maar keerde na een vakantie op Curacao toch weer terug in Monique’s armen. Nu vertelt hij de reden achter de breuk en laat hij weten dat Bridget en hij niet bij elkaar paste.

Brazes

De korte relatie van Bridget Maasland en André Hazes maakte veel los. De zanger zette ‘zijn’ Monique aan de kant en ging verder met Bridget. Het was een wilde periode in André’s leven, maar uiteindelijk vond hij zijn weg terug naar Monique. En Bridget? Die bleef alleen achter.

LEES OOK:

André Hazes: Geen spijt van relatie met Bridget

Gebroken hart

André geeft aan Veronica Magazine toe dat het een rare tijd was. Hij zegt dat hij vooral aan het genieten was en geen rekening hield met de consequenties. Ook dacht hij niet na over een toekomst met Bridget: ,,Daar waren we helemaal niet zo mee bezig. We hadden gewoon een leuke tijd. Ik was losgeslagen, lang leve de lol. Dat was wat ik toen nodig had.”

De breuk viel Bridget een stuk zwaarder dan André. Hij zegt dat het hem niet uitmaakt of zijn losbandigheid ten koste gegaan is van Bridget: ,,We zijn toch allemaal volwassen?”

Maakt het hem ook niet uit als haar hart door hem gebroken is?: ,,”Dat hoop ik niet, dat ik dat bij haar heb gedaan. Ik zou dat heel spijtig vinden.”

Curacao

De relatie van Bridget en Dré kwam tot een einde na een vakantie op Curacao. Er verschenen beelden van André met de moeder van zijn kind waardoor het leek alsof de oude liefde weer was opgebloeid. Bridget kreeg de bons: André pakte z’n spullen en trok weer in bij Monique.

De geruchten dat Dré en Monique het op vakantie iets té gezellig hebben gehad ontkent hij. Hij zegt dat de relatie met Bridget gezamenlijk gestopt is:

,,Maar we hebben samen besloten te stoppen. Voordat ik naar Curaçao vertrok, zagen we al in dat dat het beste voor ons allebei was. Bridget en ik hebben allebei onze dingetjes. Wij hebben een partner nodig die daarmee om kan gaan en die voor ons zorgt. Je moet niet twee mensen met dingetjes bij elkaar zetten.”

Meer DenD