Bridget op vakantie met familie Hazes

Bridget
Door: Lies Jansen
01-02-2020

Dat Bridget Maasland en André Hazes tot over hun oren verliefd zijn is wel duidelijk. De twee tortelduifjes publiceren de één na de andere foto’s en filmpjes. En al gauw bleek snel duidelijk dat Bridget en de moeder van André, Rachel Hazes, het ook goed kunnen vinden. Nu heeft Bridget een vlog gepubliceerd, waarin een gezellig familie-uitje met familie Hazes te zien is.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Rome

In de vlog is duidelijk te zien hoe goed Bridget met familie Hazes kan opschieten. De familie heeft de grootste lol wanneer ze met zijn allen Rome bezoeken. De lievelingsstad van Bridget. Hoewel het uitje al een paar weken geleden heeft plaatsgevonden, kunnen kijkers nu genieten van een vijf minuten lange vlog.

Blij met Bridget

Eerder gaf Rachel Hazes aan dat ze enorm blij is met Bridget in de familie. “We appen, we bellen en we hebben de grootse gein met elkaar”, vertelde Rachel afgelopen december. Over de ex van André, Monique Westenberg, was Rachel niet altijd te spreken. Zo vertelde Rachel over Monique: “Dat contact was er niet, is er niet en ik mis haar dus ook niet.”

Meer DenD