Britney Spears binnenkort blut? ‘Bijna door haar 60 miljoen heen’

Britney blut?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Britney Spears heeft het voor elkaar gekregen om in twee jaar tijd bijna zestig miljoen dollar erdoorheen te jagen. Hoewel haar ouders en haar twee ex-mannen een behoorlijke deuk in haar vermogen hebben geslagen, blijft Britney zelf ook met geld smijten. Ze dreigt zelfs in het rood te komen staan…

Nu Britney eindelijk onder het strenge bewind van haar vader vandaan is, geeft ze geld uit als water. ,,De ouders van Britney hebben haar jarenlang als melkkoe gebruikt. Als haar conservator gaf Jamie Spears zichzelf een miljoenensalaris plus bonussen”, vertelt een insider aan weekblad Privé.

Kinderalimentatie

Op dit moment is Britney’s grootste kostenpost de miljoenen die ze betaalt aan juridische kosten. Haar scheiding met Sam Asghari gaat haar een fortuin kosten en Kevin Federline, haar andere ex-man, krijgt nog steeds elk jaar tonnen aan kinderalimentatie. ,,Kevin is bovendien weer bezig om de alimentatie te herzien; hij wil het bedrag verhogen van 37.000 naar 57.000 euro in de maand omdat het leven in Hawaï, waar hij deze zomer naartoe verhuisd met zijn gezin, een stuk duurder is dan in Los Angeles.”

Sam Asghari

En ondanks het feit dat Britney en Sam Asghari op huwelijkse voorwaarden getrouwd waren, doet hij er alles aan om een financieel slaatje uit zijn huwelijk met Britney te slaan. Zo eist hij, naast de auto’s die hij mag houden, ook partneralimentatie én moet Britney voor zijn juridische kosten opdraaien. Maar dat weerhoudt Britney er niet van om luxe te leven. ,,De kosten van haar levensonderhoud rijzen de pan uit”, vervolgt de insider. ,,Alleen al het onderhoud van haar grote huis in Los Angeles is astronomisch. Bovendien reist ze geregeld in een opwelling met een privéjet naar Mexico, waar ze verblijft in een exclusief vijfsterren resort met een spa en bestelt ze de hele dag roomservice.”

‘Dreigt in het rood te komen staan’

Volgens de insider heeft Britney geen idee hoe de zaken in elkaar steken. Een paar maanden geleden zou ze nog gewaarschuwd zijn omdat ze dreigde in het rood te komen staan, en toch bleef ze geld uitgeven. Het voorschot van twaalf miljoen dat Britney kreeg voor haar memoires zou ze ook al uitgegeven hebben.

Tags

BRITNEY SPEARS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck