Britney Spears boos op zoon door interview

Britney boos op zoon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Britney Spears heeft in een drie minuten durend spraakbericht gereageerd op de uitspraken die haar 15-jarige zoon Jayden heeft gedaan in een interview. Ook heeft ze er een Instagram post aan gewijd. De zangeres zegt dat haar zoon ‘net zo is als de rest van haar familie’. “Je vond het fijn dat er in jouw ogen iets mis met mij was”, zegt ze onder andere op Instagram.

De 15-jarige Jayden gaf samen met zijn vader Kevin Federline een interview aan het Australische ’60 Minutes’. In het interview heeft Jayden veel uitspraken over zijn moeder gedaan waardoor Spears gekwetst is. Hij zegt bijvoorbeeld dat hij hoopt dat zijn moeder mentaal ‘beter’ wordt en dat hij daarvoor bidt. Hij heeft al een tijd geen contact meer met zijn moeder, en in het interview geeft hij ook aan dat het hem te veel tijd en moeite zou kosten om de verbroken relatie met zijn moeder te herstellen.

In de steek gelaten door familie 

“Willen jullie dat ik beter word zodat ik jullie vader 40.000 dollar per maand kan blijven geven?” vraagt Britney zich op Instagram af. “Waar bid je voor? Dat ik blijf werken zodat ik de kosten kan blijven betalen?” De zangeres maakt duidelijk dat ze zich in de steek gelaten voelt door haar hele familie, inclusief haar zoons Jayden en Sean Preston. 

Ook haalt in het bericht uit naar de vader van haar kinderen: “Misschien, lief kind, kun je me uitleggen waarom onze familie dit iemand zou aandoen! Ik heb je vader geholpen die al 15 jaar geen baan heeft. Als niemand je controleert om er zeker van te zijn dat je je huiswerk doet. Ik weet zeker dat de normen van je vader om elke dag wiet te roken, je dagelijkse leven op 15 en 16 ten goede zullen komen.”

Moeite met liefde tonen

Jayden beweerde in het interview ook dat Spears moeite had om aandacht te schenken aan haar zonen en dat ze moeite om haar zoons gelijke liefde te tonen. “Ik denk niet dat ze het Preston genoeg toonde”, zegt Jayden.

Spears is boos en verdrietig, maar hoopt toch dat ze elkaar misschien ooit persoonlijk kunnen ontmoeten en er openlijk over kunnen praten. Ze stuurt ook haar liefde naar haar zoon Sean Preston, die niet heeft gesproken.

Tags

BRITNEY SPEARSINTERVIEW

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie