Britney Spears emotioneel door uitlatingen ex

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Britney Spears heeft haar twee tienerzoons al maanden niet gezien. In een exclusief interview met Daily Mail heeft Spears’ ex-man Kevin Federline gezegd dat de jongens ervoor gekozen hebben hun moeder vanwege haar turbulente leven voorlopig niet te zien. Britney Spears heeft hierop gereageerd en vindt het kwetsend dat haar ex-man dit uitgebreid in de media heeft verteld.

 “De jongens hebben besloten dat ze haar nu niet zien. Het is een paar maanden geleden dat ze haar hebben gezien”, zegt Federline in het interview. “Ze hebben de beslissing genomen om niet naar haar bruiloft te gaan”, vertelt hij over de afwezigheid van de tieners op Spears’ recente trouwerij met model Sam Asghari.

Moeilijke tijd 

Ook denkt hij dat de rechtszaak die Spears onlangs voerde om van het curatorschap van haar vader af te komen moeilijk was voor de jongens. Er kwamen daardoor veel details over Spears’ privéleven op straat te liggen. “Deze hele zaak was moeilijk om naar te kijken, moeilijk om mee te leven en moeilijker om mijn jongens doorheen te zien gaan dan wat dan ook.” Dat hun moeder de laatste maanden vaak pikante foto’s op sociale media plaatst is voor de jongens ook niet makkelijk, zegt hun vader.

Pijnlijk

Britney Spears heeft nu op Instagram gereageerd op de uitlatingen van haar ex. “Het doet me verdriet om te horen dat mijn ex-man heeft besloten om de relatie tussen mij en mijn kinderen te bespreken. Zoals we allemaal weten, is het opvoeden van tienerjongens voor niemand gemakkelijk. Ik heb ze alles gegeven. In een woord: pijnlijk.”

De zangeres zegt ook dat ze het zorgelijk vindt dat Kevin haar pikante selfies op Instagram noemt als een van de redenen dat haar zoons haar niet meer willen zien. Het speelde volgens haar allang voor Instagram. 

Tags

BRITNEY SPEARSINSTAGRAMKINDEREN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie