Britt Dekker en Brugklas in de race om Zapp Awards

Door: DitjesDatjes
08-02-2020

Het programma Britt’s Beestenbende van Britt Dekker, Brugklas, Checkpoint en De Eindmusical maken dit jaar kans op een Zapp Award, samen met De regels van Floor, Het Klokhuis, het NOS Jeugdjournaal en het Junior Songfestival. Ook de programma’s Klaas kan alles en Spangas staan in de top 10 van genomineerden die de NPO zaterdag bekendmaakte.

Meer dan 30.000 kinderen hebben gestemd op hun favoriete presentatoren, programma’s, YouTubers, Instagrammers en artiesten van het afgelopen jaar. Kinderen kunnen nu opnieuw stemmen op de lijst met genomineerde programma’s. De stembussen blijven tot en met zaterdag 22 februari open, daarna wordt de top 3 bekendgemaakt.

De NPO Zapp Awards worden sinds 2016 uitgereikt. Vorig jaar werd CupCakeCup gekroond tot beste jeugdprogramma. De awards worden op 29 februari uitgereikt in Studio 21 in Hilversum. Er zijn meerdere categorieën. In de categorie Favoriete ster jeugdprogramma zijn onder anderen Buddy Vedder, Freek Vonk en Niek Roozen kanshebbers.

 

BuzzE

 

 

TAGS

Alles uit DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen