Britt Dekker gaat trouwen: ‘I said yes!’

Britt heeft JA gezegd
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Geweldig nieuws voor Britt Dekker: ze is ten huwelijk gevraagd. ,,I said yes!”, schrijft ze bij een foto van haar prachtige verlovingsring.

Britt Dekker en haar vriend Max Apotowski zijn al tien jaar samen en eíndelijk heeft ze een ring om haar vinger gekregen. ,,I said yes! Johnny & George voor de trouwkoets, ik kan niet wachten”, laat Britt aan haar volgers op Instagram weten.

Aanzoek

Onder de post regent het felicitaties. ,,Wow wat waanzinnig gaaf! Gefeliciteerd”, schrijft een volger. ,,Dank jullie wel allemaal! Max is de liefde van mijn leven en ook mijn beste maatje voor altijd”, reageert Britt.

Wandelende vuilnisbelt

Britt wacht al een lange tijd op een aanzoek, maar Max wilde pas trouwen als Britt zes weken achter elkaar ‘de troep achter haar kont opruimt’. En dat is ontzettend lastig voor Britt, zo liet ze al eerder weten in gesprek met Beau Monde. ,,Ik ben een soort wandelende vuilnisbelt. Mijn kleedkamer thuis is één grote ontploffing”, zei Britt.

Tegenpolen

Maar ook haar auto kan ze niet netjes houden. ,,In mijn – grote – auto is geen ruimte voor passagiers. Kleding, zakken hooi, brokken voor de paarden: mijn auto zit tot het dak vol.” Max is daarentegen juist netjes. ,,We zijn zo tegengesteld dat we ons soms afvragen waarom onze relatie zo soepel loopt. Tegenpolen kunnen goed werken. Wat ik niet ben, is hij.”

Broodje kroket

Volgens Britt is haar relatie met Max te vergelijken met een broodje kroket. ,,Hij is het bolletje, ik de kroket. Samen zijn we een broodje kroket en dat is lekkerder dan alleen het broodje of alleen de kroket.”

Tags

BRITT DEKKER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck