Britt Dekker ontroert kijkers met prachtig gebaar

Britt Dekker
Door: Eva Steins
19-04-2021

Een mooi moment op de zaterdagavond bij We Want More. Britt Dekker stal daar de harten van het publiek toen zij een prachtig gebaar maakte voor een vriend van een deelnemer. Zij beloofde haar salaris in te leveren om een haartransplantatie te betalen voor de vriend van deelnemer Cheyenne.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Een prachtige actie van Britt Dekker, die de kijker thuis hiermee ontzettend ontroerde. De presentatrice van het talentenprogramma We Want More verraste de kijkers thuis met een spontane liefdadigheidsactie.

Gul

Cheyenne deed mee aan We Want More in de hoop dat ze met het prijzengeld van honderdduizend euro de haartransplantatie van haar vriend zou kunnen betalen.

Haar vriend Stephen werd onlangs geopereerd aan een hersentumor en heeft als gevolg daarvan een flink litteken op zijn hoofd. Vanwege de schaamte die hij voelt voor de enorme jaap in zijn hoofd, wilde Cheyenne hem een haartransplantatie geven.

Helaas won Cheyenne niet en ging ook de honderdduizend euro aan haar neus voorbij. Maar Britt greep al gauw in. ,,Ik vind dat echt het mooiste doel tot nu toe”, verklaarde de presentatrice. De haartransplantatie kost rond de 6500 euro. ,,En bij deze: ik ga hem betalen”, besluit Britt.

Cheyenne en haar vriend waren zo geraakt door het gulle gebaar, dat Stephen en Britt elkaar een ‘coronaproof’ knuffel gaven.

Meer DenD