Britt Dekker over haar succes: ‘Ik kan eindelijk mijn moeder helpen’

Britt Dekker over haar succes
Door: Charlotte Wijnen
14-12-2021

Britt Dekker heeft door haar contract bij Talpa en haar succesvolle YouTube-kanaal een stabiele basis. Hiermee heeft ze een hoop vrijheid en kan ze ook haar moeder helpen. ,,Ik help haar, zodat ze nu maar drie dagen hoeft te werken.”

‘Ze heeft haar hele leven voor mij gezorgd’

Britt Dekker heeft het goed voor elkaar en wil haar succes graag delen met haar naasten. Haar moeder, die op de intensive care werkt, wil ze zo veel mogelijk ontlasten. ,,Ik vang haar diensten op, zodat ze nu maar drie dagen hoeft te werken”, legt ze uit in het AD. ,,Ze heeft haar hele leven voor mij gezorgd, ik vind het fijn dat ik nu wat terug kan doen voor haar.”

Niet vanzelfsprekend

De presentatrice is er dan ook trots op dat ze haar moeder kan ondersteunen, maar weet dat dit niet vanzelfsprekend is. ,,Veel mensen zeggen: volg je dromen en als je het wil, komt het uit. Maar dat is niet zo. De meeste dromen komen helemaal niet uit, zeker niet als je geen bekende ouders of een kruiwagen hebt”, meent Britt, die het liefst druk is met meerdere dingen. ,,En als het niet lukt, boeit dat ook niet. Er lukt altijd wel iets.”

Haar presentatieklus voor het programma We Want More is daar een goed voorbeeld van, zo legt ze uit. ,,Die droom duurde jaren, maar dat boeit mij niet. Neem gewoon de tijd.”

Meer DenD