Britt Dekker: ‘Pillen zorgen dat ik overeind blijf’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Van verschillende tv-programma’s tot paardenvlogs en zelfs haar eigen film Whitestar. Britt Dekker is niet meer uit BN’er land weg te denken. Het ziet er naar uit dat de duizendpoot overuren maakt. Toch zegt ze dat ze het, ondanks de gigantische drukte, prima weet vol te houden en onthuld haar geheim…

Niet van suiker

,,Ik heb vitaminepillen gekocht en die zorgen wel dat ik overeind blijf” zegt Britt tegen BuzzE. De blondine zegt alles onder controle te hebben. ,,Mentaal ben ik niet van suiker en niemand kan me vervangen, dus dat zorgt er ook voor dat je wel blijft staan.” Maar dat is nog niet alles. Haar grootste inspiratiebron is haar paard George. Deze kreeg Dekker cadeau van John de Mol in ruil voor drie programma’s te presenteren vanuit Talpa. ,,Dan zie ik George en weet ik weer waar ik het voor doe” aldus een trots paardenmeisje.

Vervanger van Chateau Meiland

Maandagavond wordt haar eerste Talpa show gelanceerd op SBS6: Opgezadeld met Britt. In deze realityserie mag iedereen een kijkje nemen in het leven van Britt Dekker. ,,Ik vind het wel heel zielig voor de fans van Chateau Meiland. Ik vervang gewoon het allerleukste programma op de televisie.” Daarnaast vindt ze het ook enorm spannend.

Geheim

Over het tweede programma vanuit Talpa mag de 27-jarige nog niets verklappen. Één ding kan Dekker niet ontkennen en dat is dat ze heel erg enthousiast is. ,,Heel erg gaaf als dat doorgaat!” Én deze show heeft niets met paarden te maken. Voor programma nummer drie is nog niets bedacht.

 

Tags

BN'ERBRITT DEKKERPAARDPAARDENPRESENTATRICEVLOGGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck