Britt Dekker verliest vader na tragische val

Door: DitjesenDatjes
14-11-2017

De vader van Britt Dekker is overleden na een val op het hoofd. Dat laat de realityster weten via Instagram.

Ze kan het nog steeds niet geloven, schrijft ze in haar post. Haar vader heeft een bakkerij en is tijdens zijn werk met zijn hoofd gevallen. Een etmaal later werd duidelijk dat hij het niet zou overleven.

Afrika

“We zijn onze beste mattie en vader kwijt”, schrijft ze bij de foto van haar en haar vader. Ook schrijft ze dat ze nog net voor de douane waren, omdat ze een reis naar Afrika zou maken.

View this post on Instagram

😢De Afrikaanse reis die we voor jullie zouden maken is iets anders gelopen dan verwacht. Gisteren hoorde ik net voor de douane dat mijn vader gevallen was op zijn werk met zijn hoofd op iets en naar het ziekenhuis moest. Na 24 uur lang hopen heeft hij dit uiteindelijk niet mogen overleven, en zijn we onze beste mattie en vader kwijt. Dit kan toch gewoon niet waar zijn. Pap ik hoop dat we elkaar in een volgend leven weer zien want hoe kan ik nou zonder jouw humor, jouw taarten op mijn verjaardag, gewoon alles was leuk met jou, je bent een topper voor altijd. ❤️ Ga je zo missen 😢ben nog nooit zo verdrietig geweest als nu, was je maar niet gevallen en kon je maar terug komen hou zoveel van je!! ❤️ #bedanktvooralles #simplythebest #ikgeloofditniet

A post shared by Britt Dekker (@brittdekker92) on

Meer DenD