Broer Charles sterk vermagerd: ‘Ernstig ziek?’

Broer Charles baart zorgen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prins Edward, de broer van Charles, is sterk vermagerd. Velen maken zich zorgen om zijn gezondheid. ,,Is hij ernstig ziek?”

Prins Edward en zijn vrouw Sophie zijn een paar dagen geleden voor het eerst in het openbaar verschenen sinds ze door het leven gaan als hertog en hertogin van Edinburgh. Dat deed het koppel op passende wijze door een bezoek te brengen aan Edinburgh. Maar er wordt meer gesproken over het uiterlijk van Edward dan over zijn nieuwe titel.

‘Is hij ernstig ziek?’

Hoewel Express suggereert dat Edward een speciaal dieet volgt en daarom zoveel is afgevallen, maken veel mensen zich zorgen om de gezondheid van Edward. Er is geen officiële verklaring van hem of Buckingham Palace over zijn gezondheid, maar op de foto’s die een paar dagen geleden zijn gepubliceerd is een man te zien die duidelijk vermagerd is. ,,Is hij ernstig ziek?”, vragen royaltywatchers zich af.

Afgelopen vrijdag werd bekend dat Edward op zijn 59e verjaardag de titel hertog van Edinburgh heeft gekregen van zijn broer. Die behoorde eerder toe aan hun vader prins Philip, die in april 2021 overleed. Na het overlijden van Philip erfde Charles korte tijd de titel, maar hij maakte er nooit gebruik van.

Tags

CHARLESKONING CHARLESPRINS EDWARDZORGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck