Broer Martien openhartig over toekomst Chateau

Caroline is weg uit Chateau Meiland, maar waarschijnlijk krijgen Martien, Erica en Maxime het voorlopig niet rustiger. Het chateau is zo populair dat alle kamers al volgeboekt zijn tot en met 2020! Toch bestaat de kans dat Martien niet meer lang in Frankrijk blijft wonen.

Uitdaging

Jaap Meiland, de broer van martien, denkt namelijk dat Martien het niet meer lang volhoudt. Dat vertelt hij aan weekblad Party. ,,Hij houdt het nergens vijf jaar uit. Het zal mij verbazen als hij zijn hele leven lang in Beynac blijft. Hij zoekt altijd weer een nieuwe uitdaging.” Nu het Chateau zo succesvol is, zou het niet gek zijn als Martien, Erica en Maxime denken aan uitbreiding. Nog een kasteel erbij bijvoorbeeld, of op een andere manier uitbreiden. ,,Als we iets leukers en beters vinden, weet je het maar nooit met ons”, zei Martien eens in een aflevering van Chateau Meiland.

De komende tijd zal Martien misschien ook meer investeren in zijn televisiecarriere. Sinds hij in Ik Vertrek te zien was, dat was in 2006, werd er regelmatig over hem in de media gesproken. En nu hij een eigen serie heeft verschijnt hij ook in televisieprogramma’s. Zo is hij een panellid bij Ranking the Stars en wil de TV Kantine hem naspelen.