Bron beweert: ‘Yo en Wes kussend op vliegveld’

Wes en Yo
Door: DitjesenDatjes
08-01-2020

Hoewel Wesley onlangs nog gezien is met Nikkie Plessen, met wie hij het wel heel gezellig zou hebben gehad, lijkt hij Yolanthe nog niet uit het oog verloren te zijn. Het voormalige koppel is gezien op het vliegveld samen met zoontje Xess Xava. Yolanthe en Wesley zouden zelfs gekust hebben.

Kus in de nek?

Vanochtend zijn Wesley en Yolanthe samen gezin op Schiphol waar ze stonden te wachten om samen met hun zoontje te boarden. Het complete gezinnetje vertrekt naar Los Angeles, waar Yolanthe tegenwoordig woont. Een bron laat Shownieuws zelfs weten dat Wesley Yolanthe in haar nek kuste. Het management van Yolanthe heeft gereageerd op de foto die in handen is van Shownieuws. ,,Yolanthe en Wesley zijn uit elkaar, aan de situatie is niets veranderd.”

‘Het komt niet meer goed’

Vorig jaar maart maakte het koppel bekend niet meer gelukkig met elkaar te zijn en uit elkaar te gaan. Wesley liet een aantal keren van zich horen via Instagram en maakte duidelijk dat ze nog niet gescheiden zijn, maar het lijkt erop dat het niet meer goedkomt. De voormalig voetballer woont tegenwoordig weer in Nederland terwijl Yolanthe met hun zoontje naar Amerika is vertrokken.

 

Meer DenD