Bron onthult wat prins Philip vindt van Meghan

Prins Philip
Door: Jos La Grande
01-10-2020

De bijna 100-jarige prins Philip zou in de visie van een Britse royaltydeskundige zwaar teleurgesteld zijn over de houding van Meghan, de liefde van zijn kleinzoon Harry.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens koninklijk biograaf Ingrid Seward heeft prins Philip destijds in 1952 zijn carrière bij de marine wel opgegeven om zijn vrouw Elizabeth bij te staan die toen koningin werd. Prins Phillips is ‘zwaar, zwaar teleurgesteld over het falen om de Britse monarchie te steunen’, aldus Seward bij Sky News.

Monarchie

De koninklijke biografe zegt over het vermoedelijke standpunt van prins Philip: ,,Waarom zou Meghan niet haar acteercarrière kunnen opgeven om haar man te ondersteunen en de Britse monarchie? Zoals hij ook zei tegen Diana: dit is geen populairiteitstest, we moeten dit samen doen.”

LEES OOK:

‘Neem Harry en Meghan titel af’

Teleurgesteld

Prins Philip is in haar ogen zwaar teleurgesteld en dat was ook de reden, volgens Seward, dat Philip destijds Sandringham al verliet voordat de gesprekken begonnen voor het stel Harry en Meghan arriveerden.

Het is niet de eerste keer dat er signalen komen dat Philip zijn woede over het gedrag van Meghan en Harry, die hun taken neerlegden en de wijk namen naar Canada en nu in de Verenigde Staten wonen.

Meer DenD