Grappen over burn-out Bibi maken Waylon woest

Door: DitjesenDatjes
08-01-2018

Waylon is woest op Peter R. de Vries en Marc van der Linden. De twee hebben in RTL Boulevard de vriendin van Waylon, Bibi Breijman, belachelijk gemaakt omdat ze bijna een burn-out heeft.

Aanstelvlogger

Op Instagram uit Waylon zijn ongenoegen over de Boulevard-mannen. Bibi zou zijn neergezet als aanstelvlogger, en dat terwijl de laatste blog van Bibi erg emotioneel was, en het duidelijk werd dat het niet goed met haar gaat. Bibi vertelde dat het steeds moeilijker wordt om te vloggen, en dat ze rust wil. “Waarom stopt ze er dan niet mee?”, vroeg Van der Linden zich afgelopen donderdag in RTL Boulevard af. Peter R. de Vries ging verder: “Die mensen zijn voor in de 20 en hebben nu al een burn-out. Kom op zeg, dan ben je er gewoon niet geschikt voor.”

Discussie

Gisteren reageerde Waylon op de uitspraken van de mannen via een lange post op Instagram: “Einde discussie” was het wijze besluit op twitter van Marc van der Linden over de discussie die hij zelf samen met z’n vriend Peter r. de Vries was begonnen van de week tijdens een uitzending van RTL Boulevard… Het onderwerp van de “discussie” was de burn-out van Bibi. Nu heb ik geen behoefte om ook maar in 1 en dezelfde ruimte te zitten met dit soort enge types die zelf waarschijnlijk genoeg lijken in hun kast hebben voor een heel kerkhof maar toch reageer ik even heel kort omdat ik graag opsta voor iemand die ik lief heb en geraakt is en dit soort dingen helemaal niet aankan op dit moment! De lacherige arrogantie die deze twee heren hadden over iets waar ze beiden geen weet van hebben en het advies om dan maar iets anders te gaan doen getuigt van een domheid die ik lang niet heb gezien van 2 “gerespecteerde volwassenen”… Niemand heeft een alibi nodig voor de manier waarop hij of zij zich voelt en die innerlijke strijd is iets wat van jezelf is… Niemand zit te wachten op een omhooggevallen politieagent of een hielenlikker voor advies! Laat dit maar aan mensen over die daadwerkelijk begaan zijn of professioneel genoeg om dit te beoordelen… Ga lekker solliciteren bij de muppetshow! Mijn advies… Sluit een discussie pas als je je er van te voren in verdiept hebt! Niet zomaar iets zeggen… Dan kom je namelijk nogal dom over als “deskundige”. Einde discussie… En nu allemaal weer verder met je eigen problemen!

Reactie’s

De meningen van het publiek en de kijker over de kwestie zijn verdeeld. De volgers van Waylon zijn het natuurlijk met hem eens. Ze schrijven dat ze niet snappen waarom een misdaadverslaggever iets over Bibi moet zeggen en wensen Bibi beterschap.

Hoewel op Twitter ook de meeste mensen kant kiezen voor Bibi, en het respectloos vinden van de mannen om grappen over een burn-out te maken, is er toch een enkele die de heren wel gelijk geeft.

https://twitter.com/mandyvdgrift/status/949079606908346368

Meer DenD