Buurt in paniek over mogelijke komst Harry en Meghan: ‘Straten afgesloten’

Harry en Meghan zorgen voor paniek in Santa Barbara
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Buurtbewoners van de exclusieve wijk Hope Ranch in Santa Barbara zijn geschrokken van de geruchten dat prins Harry en Meghan Markle een verhuizing overwegen. Bewoners zijn bang dat hun rust wordt verstoord als Harry en Meghan hun nieuwe buren gaan worden. ,,Niemand zit op ze te wachten.”

Verschillende media meldden eerder deze week dat Harry en Meghan ‘in het geheim’ op zoek zijn naar huizen in Malibu. Maar een makelaar onthult dat het paar daarvoor al had overwogen om naar Hope Ranch te verhuizen. ,,Mensen zijn erover in de war”, zegt de makelaar in gesprek met de New York Post.

Bezorgde telefoontjes

Het makelaarskantoor in Santa Barbara ontvangt veel bezorgde telefoontjes van bewoners die vrezen dat Harry en Meghan en hun beveiligingsteam de rust in de stille gemeenschap zullen verstoren. ,,De mensen die mij hebben gebeld, willen geen verandering en ze willen niet alle heisa”, vervolgt de makelaar.

Harry en Meghan niet welkom

Als Harry en Meghan daadwerkelijk besluiten te verhuizen naar Hope Ranch, zijn de bewoners daar absoluut niet blij mee. ,,Ze willen dat ze in Montecito blijven en niet dat soort aandacht vestigen op Hope Ranch.”

Straten afgesloten

Sommige buurtbewoners beweren dat ze Meghan op het privéstrand van de stad hebben gezien, waardoor de zorgen zijn gegroeid. Ook beweert een winkelmedewerker dat het beveiligingsteam van Harry en Meghan straten had afgesloten en wandelpaden had geblokkeerd. ,,Dat was erg storend voor de kleine strandgemeenschap die gewend is om privé te zijn”, zegt de medewerker. ,,Mensen betalen veel geld om hier te wonen.”

Geen contact met buurt

Eerder werd al duidelijk dat hun buurt in Montecito, waar ze sinds 2020 wonen, ook niet blij is met het paar. Harry en Meghan zouden geen enkel contact hebben met hun buren, waaronder Steven Spielberg, Julia Louis-Dreyfus en Rob Lowe. Nadat Harry zijn familie de rug toekeerde, zijn beroemdheden bang dat het paar hun geheimen zal delen. Ook zijn ze bezorgd dat het hun band met prins William en Kate Middleton zal verpesten.

Tags

MEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck