BZV-kijkers hebben te doen met Bernice: ‘Wordt heel zwaar’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het populaire programma Boer zoekt Vrouw is van start gegaan. De 23-jarige boerin Bernice heeft maar liefst 430 brieven ontvangen, maar lijkt allesbehalve blij te zijn. Kijkers voelen mee met de jonge deelneemster. ,,Dit wordt heel zwaar.”

Bernice, die op de boerderij van haar ouders in Zweden woont maar wel van plan is om binnenkort het huis uit te gaan, schrikt zich een hoedje wanneer Yvon Jaspers met een gigantisch krat vol brieven aankomt. De 23-jarige boerin is compleet overdonderd als Yvon vertelt dat honderden mannen haar een brief hebben gestuurd.

Geen relatie

Al snel geeft Bernice toe dat ze nog nooit een relatie heeft gehad. Sterker nog: ze heeft nog nooit met een jongen gepraat die ze leuk vindt. ,,Ik zit in mijn eigen bubbel, met mijn hond en mijn bedrijf”, zegt ze tegen Yvon. ,,Welkom in je nieuwe leven. Ik weet alleen niet hoe blij je er nu mee bent”, antwoordt Yvon.

‘Heel heftig’

Wanneer Bernice de brieven leest, is het moeilijk te zien van wie ze enthousiast wordt. ,,Ik denk toch wel snel: het wordt toch niks. Dat heb ik best wel snel, het moet wel van beide kanten komen”, geeft Bernice toe. Tijdens het lezen van de brieven krijgt ze het steeds benauwder. Ze heeft geen idee wat ze met al die brieven aan moet. ,,Echt heel heftig, het gaat helemaal in mijn hoofd spoken.”

Kijkers leven mee

Kijkers hebben te doen met de geschrokken Bernice. ,,Bernice heeft spijt van haar deelname. 430 brieven is ook te gek. Waarom dan niet een plafond van 100 brieven, willekeurig gekozen. Dit is toch niet te doen?”, schrijft een kijker op X. Een ander is het daarmee eens. ,,Van 0 naar 430 in een paar seconden… Hoe ga je kiezen?! Pff!”

‘Zware tijd’

Velen denken dat het een zware tijd gaat worden voor Bernice, die nooit had verwacht dat ze zoveel brieven zou ontvangen. ,,Bernice moet nog beginnen en ze zit al half te huilen aan de keukentafel. Dit wordt echt een hele zware tijd voor haar”, schrijft iemand. Een andere kijker denkt dat de jonge boerin gewoon nog moet ontdooien. ,,Bernice is gewoon onzeker jongens, rustig.”

Naast Bernice, blijkt ook Claudia populair te zijn. De boerin, die haar boerderij in Frankrijk runt en drie jaar geleden haar man verloor na een lang ziekbed, heeft 89 brieven ontvangen.

Tags

BOER ZOEKT VROUWYVON JASPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck