Cameraman klapt uit school: ‘Netflix wilde docu André niet’

Cameraman klapt uit school over docu André
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jaap Hilhorst, de vaste cameraman van André Hazes, heeft een boekje opengedaan over de documentaire die binnenkort te zien is. Eigenlijk zou het uitgebracht worden door Netflix, maar volgens de cameraman wilde de streamingdienst de documentaire niet hebben.

De grote, alles onthullende documentaire waar heel Nederland al een jaar met smart op aan het wachten is zal later dit jaar te zien zijn op Videoland. Er wordt een hoop gespeculeerd over wat we te zien gaan krijgen in de docu. Cameraman Jaap klapt uit de school.

Wat krijgen we te zien in de docu?

Wat we in ieder geval te zien krijgen zijn de reisjes waar André op zoek gaat naar zichzelf. Maar volgens geruchten bevat de documentaire véél meer juice. Zo zouden we een verzoening te zien krijgen van André en Monique, met wellicht als kers op de taart een huwelijk.

De intieme kiekjes van hun vakantie in Amerika leken in ieder geval hét bewijs te zijn dat het stel weer samen was. Maar toen ze weer terug in Nederland kwamen leek er niets meer over te zijn van de relatie. Tot ze samen in Thailand gespot werden.

‘Er gaan veel mensen kijken’

Of we dat allemaal te zien gaan krijgen in de documentaire is nog de vraag, maar volgens Jaap wordt de documentaire hoe dan ook een succes. ,,Dit wordt de documentaire waar veel mensen naar gaan kijken”, zei hij in een eerder interview.

Hoewel hij zeker weet dat de docu aan gaat slaan, vertelt hij dat Netflix het niet wilde uitbrengen. ,,Het was eerst van Netflix. Nu is het van Videoland”, verklaart hij.

Tags

André HazesDocumentaireHazesHuwelijkMonique WestenbergonthuldOnthullingverzoening

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie