Camilla beschuldigd van racistische uitspraken over Archie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er werd volop gespeculeerd toen Meghan tijdens het Oprah-interview onthulde dat er binnen de paleismuren racistische uitspraken werden gedaan over de huidskleur van Archie. Wie was deze royal nou eigenlijk? De beschuldigende vinger wijst nu de kant op van Camilla…

Biograaf Tom Bower vertelt in het boek ‘Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors’, over de bekoelde band tussen Harry en Meghan en de rest van de Britse koninklijke familie. Ook onthult hij eindelijk wie de royal is die een opmerking maakte over de huidskleur van Archie.

Niet de enige schokkende uitspraak

Harry en Meghan vertelden in het Oprah-interview dat een lid van de koninklijke familie gevraagd had hoe donker de huidskleur van hun toen nog ongeboren zoon Archie zou zijn. De biograaf vertelt in gesprek met The Mirror dat Harry, Meghan en Camillia in die weken bijeen kwamen in Clarence House, iets wat volgens hem geen toeval is.

Maar de opmerking over de huidskleur van Archie zou niet de enige schokkende uitspraak zijn geweest die Camilla deed. Ook zou ze hebben gezegd dat het ‘grappig’ zou zijn als Archie ‘rossig afrohaar’ zou hebben. Die opmerking zou Camilla gemaakt hebben tijdens gesprekken in 2016 met Harry en zijn familie over zijn nieuwe relatie met Meghan.

Bronnen dichtbij Camilla ontkennen echter dat zij zich hier schuldig aan heeft gemaakt en noemen de beweringen ‘onzin’.

Tags

CAMILLAHARRY EN MEGHANMEGHAN MARKLEPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck