Foutje: Cardi B deelt naaktfoto met 76 miljoen volgers

Cardi B
Door: Eva Steins
14-10-2020

Een behoorlijke blunder van Cardi B: de rapper deelde een per ongeluk een naaktfoto van zichzelf op haar Instagram Stories. Cardi B slaat zichzelf voor haar kop en deelt een voicebericht waarop ze zich hardop afvraagt: ,,God, waarom heb je me zo dom gemaakt? Waarom waarom waarom?”

Topless

Op de foto is te zien hoe Cardi B topless poseert. Zij plaatste het pikante kiekje per ongeluk op haar Instagram Stories. Cardi wordt op Instagram gevolgd door maar liefst 76 miljoen mensen die de foto hadden kunnen zien. Zij verwijderde het bericht als de bliksem maar kon met deze aantallen volgers niet voorkomen dat de foto door miljoenen mensen gezien werd.

Bekijk de foto die zij per ongeluk deelde:

Beeld: Instagram @iamcardib

Foutje, bedankt

In de spraakopname zegt Cardi dat ze het incident zo snel mogelijk weer wil vergeten. ,,Ik ga zo naar een feestje, en ik wil er niet eens meer aan denken. Het is wat het is, shit happens. Het was niet eens de eerste keer. Maar ik ben stripper geweest dus wat maakt het uit.”

Al snel gingen de geruchten dat iemand anders de naakfoto lekte en Cardi diegene juridisch wilde aanpakken. Maar de rapper ontkent dit later en zegt dat het toch echt haar eigen domme fout was. ,,Ik heb niet gezegd dat ik iemand aan zou klagen. Er valt niemand aan te klagen, want het was gewoon mijn eigen stomme fout.”

Scheiding

Begin september vroeg Cardi een scheiding aan van haar echtgenoot Offset. Het stel trouwde in 2017 en kregen samen een dochter, Kulture. Cardi deelde op haar Instagram dat het niet meer werkte tussen het stel. De geruchten gaan dat Offset haar zou hebben bedrogen.

Sinds Cardi’s verjaardag lijkt de liefde echter weer opgebloeid te zijn. De vader van haar kind gaf de rapper een Rolls Royce als verjaardagscadeau, en er lekten beelden uit waarop het stel zoenend te zien is. Cardi heeft nog niet gereageerd op de liefdesreünie.

LEES OOK:

Kritiek op Cardi B om uitbundig verjaardagsfeestje

Meer DenD