Carice van Houten fakete zwangerschap

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De Nederlandse Carice van Houten is wereldberoemd en lijkt aan aandacht geen gebrek te hebben. Toch was dit vroeger wel anders, vindt ze actrice. Als jong meisje had ze volgens haarzelf aandacht te kort en ging over lijken om in de picture te staan.

Zwangerschap verzonnen

Carice ging als kind zijnde zo ver om aandacht te trekken dat ze deed alsof ze zwanger was. ,,Op school ging ik de clown uithangen. Ik heb zelfs een keer een zwangerschap gefaket om aandacht te trekken” vertelt ze in een interview in &C magazine.

Te ver

De Game of Thrones actrice ging erg ver en zegt zelfs een kussen onder haar kleding gedaan te hebben dat het leek alsof ze echt zwanger was. Geloofden mensen op school daadwerkelijk het verhaal? ,,Nee, dat niet” antwoordt van Houten. ,,Ik weet het niet meer, het is nu een soort vage droom die ik niet meer goed kan navertellen.”

‘Leave Carice Alone’

Na haar doorbraak in Game of Thrones hoeft Carice niet alles meer uit de kast te halen om de aandacht te krijgen die ze wil. Zoals thuis als van haar fans. In 2015 werd ze verliefd op de Australische Guy Pearce, die zij ontmoette op de set van de film Brimstone. Een jaar later zijn de twee trotste ouders geworden van hun zoontje Monte. Haar naam op Instagram is nu zelfs Leave Carice Alone.

 

Tags

AandachtActriceCariceCarice van HoutenGame of ThronesZwangerschap

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie