‘Carice van Houten in het geheim getrouwd’

Carice van Houte gaf JA woord
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Carice van Houten zou in het geheim in het huwelijksbootje zijn gestapt met Guy Pearce, waarmee ze samen zoontje Monty kreeg. Het stel zou hebben gekozen voor een intieme ochtendceremonie op een geheime locatie.

Carice liet al eerder weten dat ze dolgelukkig is met de Australische Guy, maar soms de langeafstandsrelatie ingewikkeld vindt. Toch is het stel ervoor gegaan om hun relatie te laten werken.

‘Geheime locatie’

Guy woont in Nederland maar verblijft ook vaak in Melbourne, waar hij een opnamestudio heeft en zijn familie woont. ,,Als acteur is hij veel weg”, legde Carice uit in gesprek met Bazaar. ,,We hebben een ingewikkeld patroon van leven. We werken los van elkaar, onregelmatig, in verschillende landen.”

Toch zou het stel hebben besloten om te trouwen. Volgens de Australische krant Canberra Daily News werd er al enige tijd gefluisterd over een verloving, maar het stel zou uiteindelijk meteen in het huwelijksbootje zijn gestapt.

,,Het paar zou de geloften hebben afgelegd tijdens een intieme ochtendceremonie op een geheime locatie, in het bijzijn van enkele goede vrienden en familieleden”, zo schrijft de krant.

Tags

BRUILOFTCARICE VAN HOUTENGERUCHTGERUCHTENGETROUWDONTHULDTROUWERIJVERLOVING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck