Carlo Boszhard koopt miljoenen villa

Carlo koopt miljoenenvilla
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Binnenkort kan de moeder van Carlo Boszhard niet meer door het raam naar haar zoon zwaaien. Zoals bekend zijn de twee buren van elkaar, maar niet voor lang meer. Bekende buren meldt namelijk dat Carlo een nieuw huis heeft gekocht, en wat voor één…

Schitterende villa 

Carlo ruilt na 22 jaar zijn moeder Wil in voor een schitterende villa die hij heeft gekocht voor een bedrag van 2.195.000 euro. De woonoppervlakte bedraagt maar liefst 232 vierkante meter, verdeelt over twee woonlagen en een kelder. Koken kunnen Carlo en zijn partner Herald in de grote woonkeuken met spoeleiland en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. 

De achtertuin heeft meerdere terrasjes en romantische plekjes, en een vijver die uitkomt op open water. Verder zijn er twee paardenboxen en een garage waar twee auto’s in kunnen. 

Op naam van Carlo

De overdracht van de villa vindt plaats op 11 januari 2023. Carlo heeft dus nog genoeg tijd om zijn huidige woning te verkopen. Opvallend is wel dat de nieuwe villa alleen op naam van Carlo staat. De naam van Herald is nergens te bekennen in de koopakte.

Zoon én buurman

Wil, de moeder van Carlo, hoeft niet te treuren om het vertrek van haar zoon en tevens buurman. De villa ligt namelijk gewoon weer in Landsmeer, de plek waar Carlo nu ook woont. Zijn nieuwe huis ligt gelukkig slechts 1,4 kilometer verwijderd van het huis van zijn vader en moeder. Met de auto is het maar drie minuten rijden.

Zie hier de foto’s van de villa: https://www.bekendeburen.nl/carlo-boszhard-koopt-miljoenenvilla

Tags

CARLO BOSZHARDVERHUIZENVILLA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck