‘Carlo Boszhard misdroeg zich bij I Can See Your Voice’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Carlo Boszhard zou zich behoorlijk hebben misdragen tijdens de opnames van het programma I Can See Your Voice. ,,Hij was totaal niet aardig en ging tekeer tegen de productie.”

Juicechannel heeft een vaste rubriek waarin mensen hun ervaringen met BN’ers kunnen delen en de verhalen over Carlo Boszhard stromen binnen. ,,Een tijdje terug was een volger van ons aanwezig bij de opnames van I Can See Your Voice”, schrijft het kanaal op Instagram. ,,In het publiek zat een jongen die op Duncan Laurence leek en dit viel Carlo ook op.”

Opmerking

Toen de camera’s niet meer draaiden maakte Carlo daar een ‘grapje’ over. ,,Hij maakte de opmerking ‘Alleen nog even wat kilo’s afvallen en dan lijk je er écht op”’, vervolgt Juicechannel. ,,De mensen die bij de jongen in het publiek zaten kregen dit mee en wisten niet wat ze hoorden.”

‘Carlo ging tekeer’

Ook bij de eerste opnames van I Can See Your Voice zou Carlo voor opschudding hebben gezorgd. Omdat de opnames van het programma eerder op een andere locatie waren, stond Carlo de eerste dag bij de verkeerde studio. ,,Hij was totaal niet aardig en ging tekeer tegen de productie omdat hij voor de verkeerde studio stond en het hem allemaal tijd koste”, vertelt een andere bron aan het kanaal. Volgens de bron was het Carlo’s eigen fout en moest hij zijn excuses aanbieden voor zijn gedrag. ,,En hij is op zijn vingers getikt.”

Meer verhalen

Al snel volgen er meer verhalen over Carlo. Zo zou hij zich anders gedragen wanneer de camera’s uit zijn. ,,Zodra de camera’s uit waren veranderde het gedrag van Carlo en was hij mega onaardig, ongeduldig en maakte vervelende opmerkingen”, zegt een andere bron.

Tags

CARLO BOSZHARD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck