Carlo Boszhard niet eerlijk over The Masked Singer? ‘Een grote act’

Carlo niet eerlijk over programma
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Carlo Boszhard heeft behoorlijk wat kritiek ontvangen over zijn gedrag in The Masked Singer. Hoewel het panellid beweert dat zijn hysterie niet gespeeld is, wordt daar nog altijd over getwijfeld. ,,Het is een grote act.”

In elke aflevering van The Masked Singer wordt het publiek verrast door BN’ers die uit een pak komen. Logisch natuurlijk dat de panelleden, die ook geen idee hebben welke BN’er verstopt zit in een pak, ook verrast reageren. Maar Carlo Boszhard reageert wel héél overdreven.

Kritiek

In gesprek met De Telegraaf zegt Carlo dat hij de kritiek van de kijkers begrijpt. ,,Je moet jezelf alleen wel voorstellen dat wij na een lange avond pas rond middernacht de onthulling van een karakter opnemen. Als we dan iemand goed geraden hebben, dan ga ik uit mijn dak”, legt hij uit. Hij zegt dan ook dat zijn reactie níet gespeeld is. ,,De emotie die je dan bij mij ziet, is echt.”

Carlo niet eerlijk?

Maar Victor Vlam gelooft dat niet. ,,Je ziet panelleden zoals Carlo Boszhard en Gerard Joling echt met hun mond wagenwijd open. De handen op de wangen en die hoog opgetrokken wenkbrauwen. Ze zijn elke keer extréém verbaasd. Ik zat me gewoon af te vragen: geloof ik dit?”, zegt hij in zijn podcast De Communicado’s. ,,Ik moet je heel eerlijk zeggen, ik vind het een leuk programma, maar ik geloof hier echt totaal helemaal niks van. Er is niks oprecht aan. De reden waarom ik het niet geloof is omdat de verbaasdheid echt gewoon heel geoefend overkomt, want emoties die oprecht zijn, die zijn soms ook een beetje ongemakkelijk.”

‘Onderdeel van het format’

De hysterische reacties zie je namelijk ook in buitenlandse versies van The Masked Singer, stelt Victor. ,,Dan denk ik bij mezelf: nee jongens, het staat waarschijnlijk gewoon in de formatbijbel. Dat kunnen wij met z’n allen niet inzien. Dat is bedrijfsgeheim. Maar als dat in het buitenland ook gebeurt, dan weet je bijna zeker dat dat onderdeel is van het format.”

Tags

CARLO BOSZHARDTHE MASKED SINGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck