‘Caroline niet terug naar Frankrijk’

Door: Tanja Brouwer
27-09-2019

De beste vriendin van Martien Meiland is niet meer in Frankrijk. Caroline heeft enkele weken geleden het chateau verlaten en is terug naar haar familie in Nederland gegaan. Wat ze hier aan het doen is? Volgens Montana is Caroline vooral aan het uitrusten.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Bijkomen

Waarom Caroline Chateau Marillaux verlaten heeft is niet bekend. Zelf zegt ze daar niets over en ook de familie Meiland houdt zich stil. Volgens geruchten klikte het niet tussen Caroline en Maxime, de dochter van Erica en Martien. De spanningen tussen hen zouden zo hoog zijn opgelopen dat ze ruzie kregen en Caroline zich genoodzaakt zag terug naar Nederland te gaan.

De afgelopen maanden heeft zij keihard gewerkt om het Chateau op te knappen en om de eerste gasten te ontvangen. Montana, de dochter van Martien en Erica die in Nederland is achtergebleven, denkt te weten wat Caroline nu aan het doen is: ,,Die moet ook bijkomen. Die heeft ook zo hard gewerkt. Die moet ook rusten. Volgens mij gaat ze lekker op vakantie bijkomen”, zegt Montana tegen RTL Boulevard.

Voor Martien was het vertrek van Caroline een klap. De excentrieke man was niet in Frankrijk toen de bom barstte, want toen hij terugkwam van de opnames van Ranking The Stars hoorde hij het slechte nieuws. Helaas denkt Montana niet dat Caroline snel zal terugkeren: ,,e moet nu toch weer helemaal opstarten hier in Nederland dus de beslissing om dan weer weg te gaan, is misschien weer moeilijker denk ik. Maar geen idee, dat is aan haar.” Op de vraag of Caroline nog terug mag komen naar Frankrijk antwoordt Montana: ,,Dat kan altijd.”

Meer DenD