Caroline van Eeden: ‘Ik mis Martien’

Door: Ditjes en Datjes
13-09-2020

Een jaar geleden was het drama bij Chateau Meiland: Caroline van Eeden vertrok en de tranen rolden over de Martien zijn wangen. Nu lijkt Caroline toch heimwee te hebben naar Chateau Marillaux en mist zij haar beste vriend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Goedmaken

,,Ik mis Martien wel” zegt Caroline tegen Shownieuws. ,,En de familie ook. Ik mis het lachen” vertelt zij verder. De twee hebben elkaar al zo’n elf maanden niet meer gezien en zelfs niet gesproken. Daar wil Caroline graag verandering in zien. „Ik wil het goedmaken met Martien” zegt ze tegen De Telegraaf.

In de knoop

Een lange tijd ging het niet goed met Caroline en zat met zichzelf in de knoop, legt ze uit aan De Telegraaf. ,,Inmiddels gaat het weer goed met me en kan ik ook volmondig zeggen dat mijn deur voor Martien wagenwijd open staat. Onze wegen zijn gescheiden en we verloren elkaar uit het oog, maar ik voel absoluut geen rancune richting de familie. Soms pas je even niet meer bij elkaar, maar het liefst zou ik zo snel mogelijk weer een lekker wijntje met Martien drinken. Ik mis hem!” aldus Caroline.

Meer DenD