Carrièreswitch voor Wesley Sneijder

Wesley Sneijder
Door: Tanja Brouwer
13-01-2020

Yolanthe is in Amerika hard aan we de weg aan het timmeren om haar droom om door te breken als actrice waar te maken. Waar Wesley mee bezig is, was een stuk minder duidelijk. Maar nu lijkt hij het zelf te verklappen. Is Wesley projectontwikkelaar geworden?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Super luxe complex

Sinds vorig jaar is Wesley gestopt met voetballen, en dus zocht hij naar een andere invulling van zijn tijd. Die lijkt hij gevonden te hebben, want op zijn Instagram post hij over een super luxe appartementencomplex in het hart van Istanbul. Bij de post schrijft hij het volgende: ,,Met groot genoegen en veel trots maak ik bekend dat onze huidige residentiële ontwikkeling Elexa Levent 2 in het hart van Istanbul bijna klaar is. Er zijn nog een paar verblijven beschikbaar. Dit prestigieuze project ligt enkele minuten van een groot winkelcentrum, ziekenhuis en metronet.”

Het lijkt er dus sterk op dat Wesley niet alleen reclame maakt voor het luxe complex in Turkije, maar zelf ook mede-ontwikkelaar is en misschien wel mede-eigenaar.

Villa op Ibiza

Vorig jaar liet Wesley al een huis bouwen op Ibiza. Toen werd aangenomen dat hij graag dichtbij Yolanthe en zoontje Xess Xava wil zijn, die daar vaak te vinden waren. Hoe het met die villa staat, is niet bekend. Wel is duidelijk dat hij door op Ibiza te zitten niet dichter bij zijn zoontje is, want die woont met zijn moeder in Los Angeles.

 

Meer DenD