Catherine: ,,Ik ken Viola nauwelijks”

Door: Tanja Brouwer
12-08-2019

Dat Catherine Keyl en Viola Holt elkaar niet mogen is een bekend verhaal. De twee dames presenteerde jaren samen hetzelfde programma, namelijk De Vijf Uur Show op RTL4, maar konden het absoluut niet met elkaar vinden. En dat blijkt nog steeds zo te zijn.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Contact

Toen ze destijds het programma De Vijf Uur Show presenteerden, zagen de twee elkaar al nooit. Ze wisselde elkaar af en hadden bijna nooit contact. Daar hadden en hebben ze ook geen behoefte aan: ,,Het contact tussen mij en Viola is nul. Ik geloof dat ik haar überhaupt al een jaar of vijf niet meer gezien heb“, zegt Catherine in de Nieuwe Revu. ,,Ik moet je zeggen dat we elkaar ten tijde van De Vijf Uur Show ook bijna nooit zagen. Zij presenteerde drie dagen, ik twee, of andersom en dus waren we nooit bij elkaar.”

Ruzie?

Catherine vindt dat de hele ruzie tussen hen door de media enorm is opgeblazen, maar zelf heeft ze een aantal keer scherpe uitspraken gedaan over Viola. Zo zaten de twee vrouwen in 2013 beiden in Ranking the Stars, en dat beviel haar niet. ,,Ik wilde eerst niet meedoen, maar toen dacht ik ach, het is zo lang geleden. Maar er kwamen opmerkingen die 18 jaar geleden ook zijn gemaakt. Ik ben er maar niet op in gegaan.”

Catherine beweert dat er nooit écht ruzie is geweest. ,,Die hele ruzie tussen ons is altijd enorm opgeblazen. Ik heb gewoon weinig met die vrouw en ken haar eigenlijk nauwelijks.”

 

Meer DenD