Céline Dion bedroefd om overlijden componist Jim Steinman

Door: DitjesDatjes
21-04-2021

Het overlijden van componist en liedjesschrijver Jim Steinman is hard aangekomen bij een aantal van zijn muzikale vrienden. Via sociale media lieten onder meer Céline Dion en Bonnie Tyler bedroefde boodschappen achter.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik vind het zo vreselijk dat Jim Steinman is overleden. Hij was een muzikaal genie, een fantastische producer en tekstschrijver. Dat ik met hem heb mogen samenwerken is een van de grootste privileges uit mijn carrière. Mijn gedachten gaan uit naar zijn familie en vrienden,” aldus Dion. Steinman was verantwoordelijk voor het nummer It’s All Coming Back To Me Now.

Bonnie Tyler is ook geraakt door de dood van haar goede vriend, die ze tevens een mentor noemt. “Jim schreef en produceerde een paar van de meest iconische rocknummers aller tijden en het was een grote eer dat ik er daarvan een aantal heb mogen opnemen. Hij was ook grappig, aardig en een heel warm mens dat om anderen gaf. Hij heeft de wereld een stukje mooier gemaakt. Ik zal altijd dankbaar zijn dat we hebben samengewerkt. Rust in vrede, mijn vriend.”

Voor Tyler maakte Steinman haar nummer 1 hit Total Eclipse Of The Heart. De producer overleed op 73-jarige leeftijd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD