Chantal geeft ouders tip: ‘Gooi je kinderen balkon op’

Chantal Janzen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Thuiswerken, niet de deur uitgaan en de kinderen weken thuis vermaken hoeft helemaal geen straf te zijn. Dat bewijst Chantal Janzen. Zij deelt op Instagram een foto van haar twee kinderen die, nu ze niet op school zitten, kunnen genieten van de eerste zonnestralen van de lente.

‘Even afkoelen’

,,Tip: Gooi je kinderen deze weken als je hen zat bent of tussen de thuisonderwijs-momenten in af en toe gewoon even de tuin in of op t balkon. (nah ja, ‘tuin’, hij is 4×4). Scheelt gekibbel en discussies. Even afkoelen, even luchten”, schrijft de presentatrice bij de foto van haar twee kinderen die op een bank liggen met een dekentje over zich heen. ,,Al moet ik erbij zeggen, ze gingen hier uit zichzelf zitten. Dus ik vrees dat zij juist af en toe gek van hun ouders worden. Snap ik ook wel. Gelukkig voor hen dat het warmer weer wordt.” Vervolgens sluit ze af met de mededeling dat ze de kasten van haar kinderen gaat uitruimen, want daar heeft ze nu eindelijk weer tijd voor.

https://www.instagram.com/p/B91ZLFVBoMw/

Champagne

Gisteren postte Chantal al over haar ouders. Haar broer bracht een schotel lasagne naar hun ouders, die duidelijk weten hoe ze een feestje moeten maken. Op de foto die de ouders naar Chantal en haar broer stuurden is namelijk te zien dat ze een glaasje champagne bij het avondeten drinken. ,,Iets met ‘Je moet je eigen slingers ophangen’ in deze rare tijden”, schrijft Chantal bij de foto.

https://www.instagram.com/p/B9yhoq0B3ZV/

 

Tags

BROERCHANTAL JANZENKINDERENOUDERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck