Chantal Janzen wil niet meer het bed induiken met BN’ers

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Chantal Janzen’s razend populaire programma Chantal’s Pyjama Party zou zomaar eens voorgoed afgelopen kunnen zijn. Dit maakt de presentatrice vrijdagavond bekend in het programma Beau. Volgens de blondine wordt het programma steeds zwaarder om te maken.

Steeds zwaarder

,,Ik heb me heel erg vermaakt. Ik vind het wel een heftig programma om te doen” laat Chantal weten aan Beau van Erven Dorens. ,,Ik moet zeggen ik vind het steeds zwaarder worden. Ik zou me zomaar kunnen voorstellen dat dit misschien wel eens het laatste seizoen zou kunnen zijn geweest” Beau schrikt van deze reactie. ,,Mijn aandacht is een beetje verschoven, andere dingen zijn belangrijker geworden”, aldus Janzen.

Noodgedwongen

Janzen heeft er wel vrede mee, na vijf seizoenen bij verschillende BN’ers in het bed gekropen te hebben. In 2014 kwam het eerste seizoen op de buis onder de naam Chantal Blijft Slapen. Beau vraagt of het te maken heeft met de wijziging van de naam van het programma. Noodgedwongen moest de titel namelijk aangepast worden Chantal’s Pyjama Party en de rechten van Chantal Blijft Slapen ligt namelijk in handen van Talpa. Maar volgens de presentatrice heeft dat er niets mee te maken.

‘Ik doe het niet meer’

De blondine laat ook weten dat ze nooit nooit zegt. ,,Ik heb weleens eerder gezegd ‘ik doe het niet meer’, maar dan sta ik het volgend jaar toch weer te doen. Maar dit jaar had ik het wel iets meer”.

Allergrootste pyjama party ooit

Volgend weekend staat Janzen met de allergrootste Pyjama Party ooit in de Ziggo Dome te Amsterdam. Ze laat weten dat dit zomaar een afsluiter zou kunnen zijn voor het tv-programma. ,,Ik dacht ook als ik het nu zo afsluit in de Ziggo Dome, hoe kan ik daar nog overheen?”

 

Tags

BN'erChantal blijft slapenChantal Janzenchantal's pyjama party

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie