Chantal Janzen gespot in naaktvideo

Door: DitjesenDatjes
12-06-2019

In het programma Chantal blijft Slapen heeft Chantal Janzen altijd een pyjama aan, maar in een video die online is opgedoken ligt ze er poedeltje naakt bij. Volgens weekblad Party is de betreffende video al 1.6 miljoen keer bekeken.

Oud filmpje

De blonde vrouw in de video, die te vinden is op een erotische website, lijkt sprekend op Chantal Janzen. Het haar, de wenkbrauwen, de lippen en de ogen: het zou zo Chantal kunnen zijn. Zelf ontkent ze dat. Tegen weekblad Party zei ze: ,,Zoek deze vrouw, dan kan ze een paar programma’s van me overnemen.” Ook het management van Chantal laat weten dat het niet de presentatrice is die te zien is: ,,Dit betreft een heel oud filmpje, niet van Chantal. Als je goed kijkt zie je dat ook duidelijk.”

Hoewel de kans natuurlijk klein is dat Chantal écht een naaktvideo online zou delen, is het wel mogelijk dat ze gehackt is. Er zijn door de jaren heen meerdere vrouwelijke BN’ers gehackt en vervolgens zijn er naaktfoto’s van hen gevonden en online gezet. Manon Thomas, Patricia Paay, Laura Ponticorvo en Marlijn Weerdenburg werden slachtoffer van hackers.

Meer DenD