Chantal Janzen heeft moeite met reclameslogan provincie Limburg

Door: DitjesDatjes
27-07-2022

Chantal Janzen is geen fan van ‘Limburg, je zal er maar wonen’, de reclameslogan van de provincie Limburg. In de podcast Darmstad FM van actrice Tina de Bruin verklapt de presentatrice deze week dat ze vooral negatieve associaties heeft bij de positief bedoelde promotionele uiting van de zuidelijke provincie.

“De reclameslogan van Limburg is ‘Limburg, je zal er maar wonen’. Daar hebben ze met zijn allen heel lang op gezeten, er zijn ook mensen voor betaald van een reclamebureau…”, zegt Janzen, die ook snapt dat niet iedereen de slogan zo leest als zij. “Je kan bij het zien van zo’n groen landschap denken: oeh, je zal er maar wonen, wat fantastisch, maar ik associeer het toch met: pff, je zal er maar wonen zeg. Dat vind ik moeilijk.”

In de podcast, waarin De Bruin wekelijks met een bekende gast praat over schaamte, vertelt Janzen dat ze zich behalve aan foute reclameslogans ook snel ergert aan spelfouten. Zo stuurt ze mensen die gekke fouten maken in een bericht op Instagram geregeld een berichtje om hen daarop te wijzen. “Ik vrees dat ik over twintig jaar zo’n bejaarde ben die elke instantie met een spelfout op de site gaat bellen of mailen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD